Van der Sluijs Auto’s B.V.

 


Over ons

Bedankt voor uw interesse in ons autobedrijf. Wist u dat onze geschiedenis tot 1935 teruggaat? Van oudsher is onze autogarage aan de Traaij 170 te Driebergen een autoreparatiebedrijf. Na een lange periode als Citroën dealer is het bedrijf momenteel al een aantal jaar hét universele onderhoudsadres voor de Utrechtse Heuvelrug.

Van 2001 tot 2007 was Van der Sluijs Auto’s eigendom van Wouter van der Sluijs. Tegenwoordig staat Jaco Knoop samen met zijn team in voor de levering van en het onderhoud aan alle merken auto’s. Opvallend is dat voornamelijk Saab, Volvo en natuurlijk ook Citroën rijders goed hun weg weten te vinden naar onze autogarage. De laatste jaren is ons aanbod occasions sterk gegroeid en kunnen wij eigenlijk in ieder zijn wensen en eisen voorzien. U bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen, de koffie staat altijd klaar! Graag tot ziens.Erkend duurzaam autobedrijf

Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM. Dit is het bewijs dat Van der Sluijs Auto’s duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd in het gehele bedrijf. Wij verminderen hiermee milieubelasting van het bedrijf en tegelijkertijd beheersen en besparen wij ook de kosten. In de praktijk blijkt dat in vrijwel alle gevallen substantiële besparingen op de kosten van afvalbeheer en energie mogelijk zijn, waardoor de gemaakte kosten veelal binnen een jaar zijn terugverdiend. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen is voor ons een speerpunt. Dit betekent dat wij zuinig omgaan met energie en al ons afval scheiden.